itulau_tala fou

tala fou

Tulaga o lo'o i ai nei le fa'aulufale mai ma le fa'atau atu a Saina

I le kuata muamua o le 2020, o oloa faaulufale mai a loʻu atunuu ma oloa auina atu i fafo na paʻu i le 6.4%, lea na matua vaapiapi i le 3.1 pasene mai le lua masina talu ai.Ia Aperila, o le aofaʻi o le faʻatupulaia o fefaʻatauaiga i fafo na toe faʻaleleia i le 5.7 pasene mai le kuata muamua, ma le faʻatupulaia o le faʻatau atu i fafo na toe faʻaleleia i le 19.6 pasene.

E tusa ai ma faʻamaumauga a le tiute, i le fa masina muamua o lenei tausaga, o le aofaʻiga o oloa faʻaulufale mai ma faʻatau atu a loʻu atunuu e 9.07 trillion yuan, o le paʻu i lea tausaga ma lea tausaga e 4.9%, ma le fua o le paʻu na faʻaititia i le 1.5. pasene mai le kuata muamua.Faatasi ai ma i latou, o oloa auina atu i fafo e 4.74 trillion yuan, i lalo 6.4%;o oloa faaulufale mai e 4.33 miliona yuan, i lalo 3.2%;o le fa'asili o fefa'ataua'iga e 415.7 piliona yuan, i lalo 30.4%.

I le masina o Aperila, na sili atu le fa'atupulaia o fefa'ataua'iga i fafo a lo'u atunu'u nai lo fa'amoemoega i maketi.O le fa'atupulaia o oloa auina atu i fafo na toe fa'aleleia i le 19.6 pasene, ua fa'ailoa mai ai ua toe fa'aleleia le fa'atupulaia o oloa fa'atau atu a lo'u atunu'u.O le afaina i le faʻamaʻi, o maketi i Europa ma le Iunaite Setete ua matua faʻaitiitia.Ae ui i lea, talu ai ua ausia e le taʻiala o fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga lelei, o loʻo faʻaulufale mai ma faʻatau atu e loʻu atunuʻu o atunuʻu i luga o le "Belt and Road" ua faʻaalia ai foi le alualu i luma.E le gata i lea, o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia faiga faʻavae tau fefaʻatauaʻiga a le atunuʻu ma ua faʻavavevave le saoasaoa o le toe faʻaleleia o galuega ma gaosiga.

"Ia Aperila, o faʻamatalaga mataʻituina o loʻo faʻaalia ai o oloa auina atu i fafo ua faʻaalia ai le toe faʻaleleia."O Li Kuiwen, o se fofoga fetalai mo le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute, na ia taʻua i se faatalanoaga e faapea o le tulaga o loo feagai nei ma fefaatauaiga a loʻu atunuu i fafo e le o mautinoa, ma e tatau ona tatou feagai ma tulaga faigata ma faigata eseese.Sauniuniga, ae o loʻu atunuu i fafo o fefaʻatauaʻiga o loʻo mautu ma o loʻo tumau pea le alualu i luma o atinaʻe e le suia.

Shijiazhauang Sincere Chemicals Co., Ltd. o le a faʻaauau pea ona agai i luma i lalo o le mamafa mo se vaitaimi i le lumanaʻi.Matou te tulimatai atu e galulue faʻatasi ma paaga i le alamanuia e foia faʻatasi faʻafitauli.


Taimi meli: Apr-15-2023